Veelgestelde vragen

Bezorgen

Ik ben niet thuis als mijn bestelling wordt afgeleverd. Wat nu?
Mocht je overdag niet thuis zijn, dan kunnen wij de bestelling ook op je werk bezorgen of (tijdelijk!) bij je buren afgeven.
Mocht dat niet lukken dan belt de PostNL pakketbezorger de volgende werkdag nogmaals aan.
Wat zijn de kosten voor het thuis laten bezorgen?
We bezorgen onze wijn in heel Nederland gratis vanaf € 50,- . Bij een bestelling van minder dan € 50,- zijn de verzendkosten € 5,95. De minimale hoeveelheid om te kunnen bestellen zijn 6 flessen of een veelvoud van 6 flessen.
De prijzen voor wijnen die je online kan bestellen in onze webshop, zijn overigens exact hetzelfde als in onze winkels.
Wat zijn de levertijd mogelijkheden?
Wanneer je op werkdagen vóór 16:00u bestelt, ontvang je de volgende dag je bestelling. Wil je niet direct de volgende dag geleverd hebben, dan kun je via de PostNL datumkiezer uit beschikbare dagen en tijdvakken kiezen die jou het beste uitkomen.

Ruilen en retourneren

Hoe kan ik mijn producten retourneren of ruilen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoet aan de verwachtingen. In zo’n geval kan je de doos binnen 14 dagen gewoon ruilen of retourneren in één van onze winkels. Er mag dan maximaal 1 fles per doos ontbreken.

Anders is het mogelijk om 14 dagen na levering door Secrets de wijn retour te sturen. Ook hier geldt dat er maximaal 1 fles mag ontbreken. Deze retourzendingen worden alleen geaccepteerd, als de originele verpakking, inclusief het etiket van de wijn onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Mocht je om een andere reden een fles willen ruilen of retourneren, kan je ook gewoon naar ons komen om het product te ruilen, bel even van tevoren.

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?
Wanneer je de wijn retour brengt, zal het bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening worden teruggestort.
X